Glashandel Brielle

De Brielse Glashandel, al 40 jaar kwaliteit in Brielle en omgeving

De Brielse Glashandel is de glashandel van Brielle en omgeving. Vanuit onze werkplaats in Vierpolders werken we met ons team voor zowel zakelijk als particuliere klanten, voornamelijk in het gebied tussen Voorne Putten, Rotterdam-Zuid en Goeree Overflakkee.

Ruit kapot? Onze glashandel is 24/7 bereikbaar

De glaszetters van De Brielse Glashandel staan bij spoedgevallen 24/7 voor u klaar. Nu hulp nodig? Bel dan 0181-414182. Een andere vraag, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Glashandel Brielle
Enkel glas, dubbel glas

Enkel glas, dubbel glas, triple glas en nog veel meer

Natuurlijk helpen we onze klanten bij het plaatsen van nieuwe beglazing of reparatie van glasschade, maar onze diensten reiken veel verder dan dat. We leveren en plaatsen zonwering, rolluiken, screens, horren, nieuwe kozijnen, ramen, deuren, herstellen houtrot en bieden professioneel schilderwerk. Ook kunnen we u helpen met energetische maatregelen om zo uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door het plaatsen van HR++ dubbelglas (isolatieglas). Daarnaast werken we lokaal met tal van andere vakmensen samen om u ook met aanvullende producten en diensten te kunnen ontzorgen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

De Glashandel in Brielle met GBO Certificaat

Onze glashandel is GBO gecertificeerd, wat onze klanten verzekert dat glas wordt geplaatst conform de geldende normen en met behulp van de nieuwste technieken. Het biedt u de garantie dat onze glaszetters uitgebreid geschoold zijn bij Kenniscentrum Glas of andere erkende instanties. Het certificaat wordt uitgegeven door Bouwend Nederland en staat voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid.

Een team dat voor u klaar staat

De Brielse Glashandel bestaat uit een hecht team van glaszetters, schilders en ondersteunende mensen in de werkplaats en op kantoor. Samen staan we voor onze klanten klaar en streven we dagelijks naar het leveren van een optimale service. Dat komt tot uiting in de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening. We zijn trots op ons werk!